skip to Main Content
Menu

Training

Divider
Divider

Zoveel te beleven met onze spellen! We raken nooit uitverteld. In onze workshops laten we je vooral beleven, uitwisselen en geven we je zoveel mogelijk tips-op-maat.  Maar in ieder geval concreet en praktisch, zodat jij er voor jouw dagelijks leven of werk lekker veel uit kunt halen en meteen mee aan de slag kunt.

jan en feb  te bekijken: opname inspiratiesessie Schatgravers bij online onderwijs €9,75

gedurende de maand feb webinar ‘KompasVinder de basis’ €15,75

24 feb-4 mrt online training Schateiland Expeditie €161,89

Vanaf maart start het uitgebreide online KompasVinderProgramma weer. Schrijf je hier in voor de wacht- en updatelijst. Vanuit dit programma kun je zodra de maatregelen het weer toelaten deelnemen aan de licentietrainingsdag.

Vanaf april start het uitgebreide online SchatgraversProgramma weer. Schrijf je hier in voor de wacht- en updatelijst. Vanuit dit programma kun je zodra de maatregelen het weer toelaten deelnemen aan de licentietrainingsdag.

Wil je een workshop van ons op een andere plek in het land, raadpleeg dan één van de onze Schatgravers licentie trainers of KompasVinder licentie trainers. Zij geven vanuit eigen expertise en met onze licentie de workshop Schatgravers in de Praktijk.

Wij komen  op aanvraag ook op locatie. Wil je graag een lezing van ons of heb je andere, specifieke wensen m.b.t. een studiemiddag,  teamscholing, gastles, workshop of training, met een bepaald facet of juist een combi van onze spellen mail dan Matty dan op matty@mattyengreetje.nl en je krijgt een zo helder mogelijk antwoord.

Contact

Divider

Heb je vragen of leuke tips? Mail ons op: matty@mattyengreetje.nl

Back To Top