skip to Main Content
Menu

Wie zijn Matty en Greetje?

Divider
wie zijn wij greetje

Greetje

Greetje Welten (1980) is coach, counselor en schrijfster in spé. “Iets uitdragen waarmee je anderen kunt raken en inspireren, dat is waar mijn hart sneller van klopt.” Met haar praktijk Het Zonnewiel was ze in 2007 één van de eerste kindercoaches van Nederland en richt ze zich op het coachen van kinderen, jongeren én ouders. “Ik zie altijd en bij iedereen mogelijkheden tot groei en help grote en kleine mensen graag door middel van coaching en counseling een fijner en authentieker leven te leiden.”

Matty van den Rijzen - Glundercompany

Matty

Matty van de Rijzen (1977) is in haar bedrijf Glundercompany hard bezig om haar expertise als Montessori-leerkracht (18 jaar) en coach (8 jaar) samen te smeden. Ze ontwikkelt producten, trainingen (online en live) en complete programma’s voor scholen. “Zodat de leerkrachten zichzelf en hun leerlingen kunnen geven wat ze nodig hebben. En ook in het onderwijs nog meer geglunderd wordt. Dat is hard nodig in deze tijd van werkdruk.” Ze houdt van concreet, praktisch, en vooral dynamisch en energiek.”

Ontmoeting

Divider

Matty en Greetje ontmoetten elkaar in 2010 en herkenden meteen hetzelfde enthousiasme om te creëren en innoveren in hun branche. Vastberaden om samen verschil te maken in de wereld met praktische eenvoudige tools, ontstond eerst Schatgravers en later KompasVinder. “Het lijkt wel een wonder dat het ons ook werkelijk gelukt is. De wisselwerking tussen onze twee verschillende persoonlijkheden en de toewijding aan onze gezamenlijke missie zijn daar schatplichtig aan.”


Meer weten over Matty:
www.glundercompany.nl

Meer weten over Greetje:
www.hetzonnewiel.nl

Contact

Divider

Heb je vragen of leuke tips? Mail ons op: matty@mattyengreetje.nl

Back To Top