skip to Main Content
Menu

Wie zijn Matty en Greetje?

Divider
wie zijn wij greetje

Greetje

Greetje Welten (1980) is schrijver, coach & counselor, spellen- en methodiekontwikkelaar. In mijn vakgebied en leven zijn er eindeloos veel dingen die me inspireren. Die nieuwsgierigheid en verwondering zet ik graag om in creaties. Mijn visie en ervaringen komen dan op creatieve wijze tezamen. Misschien ken je me ook van de (beeldende) methodiek GevoelsVerkenner®? Of mijn nieuwste creatie: het boek ‘Een kwezel aan boord’? Dit spannende verhaal laat zien welke prachtige werelden er voor je opengaan als je durft te vertrouwen op jezelf. Meer informatie kun je vinden op mijn website.

Matty van den Rijzen - Glundercompany

Matty

Matty van de Rijzen (1977) is in haar bedrijf Glundercompany hard bezig om haar expertise als Montessori-leerkracht (18 jaar) en coach (8 jaar) samen te smeden. Ze ontwikkelt producten, trainingen (online en live) en complete programma’s voor scholen. “Zodat de leerkrachten zichzelf en hun leerlingen kunnen geven wat ze nodig hebben. En ook in het onderwijs nog meer geglunderd wordt. Dat is hard nodig in deze tijd van werkdruk.” Ze houdt van concreet, praktisch, en vooral dynamisch en energiek.

Ontmoeting

Divider

Matty en Greetje ontmoetten elkaar in 2010 en herkenden meteen hetzelfde enthousiasme om te creëren en innoveren in hun branche. Vastberaden om samen verschil te maken in de wereld met praktische eenvoudige tools, ontstond eerst Schatgravers en later KompasVinder. “Het lijkt wel een wonder dat het ons ook werkelijk gelukt is. De wisselwerking tussen onze twee verschillende persoonlijkheden en de toewijding aan onze gezamenlijke missie zijn daar schatplichtig aan.”


Meer weten over Matty:
www.glundercompany.nl

Meer weten over Greetje:
www.greetjewelten.nl

Contact

Divider

Heb je vragen of leuke tips? Mail ons op: matty@mattyengreetje.nl

Back To Top